зимнее свечи от liliaromaspace

«Зачарований ліс»
Автентичний аромат, який передає дух зимового сезону! Прогулянка по лісу. Прекрасний морозний день, під ногами хрумтить сніг, і ти вдихаєш такий чарівний аромат зимового лісу.
«Альпійський бальзам»
Снігові Альпи, затишний дерев'яний будиночок з чудовим видом на гори та каміном. У твоїх руках ігристе шампанське, але запаморочило твоє голову не воно, а неймовірне альпійське повітря, просочене нотками морозної сосни, кедра, терпкого моху, змішаних з ароматами деревної сосни, ялівцю і пачулі...
«Вічнозелений ліс»
Цей аромат привнесе у простір живу лісову нотку та атмосферу первозданного лісу🌲
Відкривається прохолодною нотою евкаліпту. Середні ноти кипарису, моху та чорниці поєднуються з багатими відтінками ялини, пачулі та солодкого ладану. Прогуляйтеся подумками вічнозеленим лісом!
«Лісовий сніг»
Аромат натхненний свіжим снігом, переносить зимову природу всередину простору!
Засніжені гілки гнуться під вагою та віддають хвойний аромат. Ноти озону зливаються з м'ятою та евкаліптом, імітуючи свіже прохолодне повітря.
«Пряний апельсин»
Пряна нота традиційного святкового цитрусового аромату. Свіжий мелений перець змішується з апельсиновою цедрою та мандарином для пряних цитрусових ласощів. Боби тонка і ваніль у основі згладжують пікантні апельсинові нотки.
«Казковий будиночок»
Святковий морозний ранок, на вулиці так тихо та безтурботно падає сніг, а вдома лунає приголомшливий аромат пряного імбирного печива з ніжними нотками ванілі… і вся родина зібралася разом за святковим сніданком!
«Глінтвейн»
Чарівний, зимовий, сніговий парк.
Приголомшлива обстановка з яскравими вогниками, неймовірним настроєм, ковзанами та ароматним глінтвейном в руках! Повітря просто просякнуте присмаком святкового настрою, цитрусовою цедрою, червоним вином, спеціями та яблучним сидром! Неймовірно!
«Імбирний пряник»
Починається з нот імбиру, змішаного з ностальгічними ароматами святкових спецій. Серцевина кориці, мускатного горіха і гвоздики посилюють імбир, а щіпка мигдалю додає ще дещо особливе.

Commentaries
Required
Be the first to write a comment under this wish